YDELSE

WiFi support

Der er på nuværende tidspunkt ingen indlæg under denne kategori.

Har du nogle spørgsmål, vi kan være behjælpelige med at besvare?

Vi nu kan tilbyde dig løbende opdateringer af dit netværk samt fejlsøgning via fjernsupport gennem et WiFi support abonnement.

Med dette abonnement sørger vi for, at dit trådsløse netværk løbende holdes opdateret. Abonnementsprisen er 45 kr. pr. måned inkl. moms og inkluderer alle opdateringer af software og firmware til de netværksprodukter du har købt hos os.

Udover at holde dine produkter opdateret, giver det os mulighed for at kunne supportere dit netværk på fjernafstand. På den måde undgår du at skulle betale for en tekniker onsite, på de opgaver der kan løses på fjernafstand.

Udfyld skemaet længere nede, så opretter vi dit abonnement med det samme.

Det med småt

Denne service inkluderer udelukkende de produkter, som vi har solgt og installeret hos dig. Du kan til enhver tid opsige servicen, dog tidligst efter 6 måneder – prisen forudsætter tilmelding til PBS.

Persondatapolitik

For at kunne servicere dig i henhold til kontrakten, er det nødvendigt, at vi registrerer kontaktoplysninger, herunder e-mailadresse, adresse og telefonnummer. Du har til enhver tid mulighed for at få indsigt i de oplysninger, der er registreret og oplysninger slettes når kontrakten ophører eller opsiges. Oplysninger videregives kun til 3. parts hvis det er nødvendigt som led i opfyldelsen af servicekontrakten.

Formular

Oprettelse af WiFi support abonnement

Udfyld formularen, så opretter vi dit abonnement med det samme.

Salgs- og leveringsbetingelser

Håndtering af personoplysninger